Vše o budování zpětných odkazů

Link Log 46/2015

Končí další týden, v němž mi v záložkách přistálo pár zajímavých článků.

Na blogu Majestic vyšel článek se třemi tipy na prospecting, tedy hledání odkazových příležitostí. Hned první je moje oblíbená, podívejte se, kdo odkazuje na web, z něhož chcete odkaz. Majestic doporučuje sledovat, kdo odkazuje na oborové blogy.

Na audiencestack vyšel hezký seznam 50 odkazových strategií. Něco možná budete znát, něco ne. Každopádně se hodí poznačit do deníčku, resp. seznamu vhodných postupů, kam se dívám, když začínám s novým projektem.

Citation Labs publikovali výsledky různých experimentů a pozorování z oslovování odkazových přiležitostí e-mailem. U nás je masové oslovování pomocí různých nástrojů, jako je Buzzstream, nezvyklé, ale když něco funguje, dá se to použít i každé jednotlivé zprávě, kterou pošlete.

A víc toho tento týden není.

O autorovi

Zdeněk Dvořák

SEO specialista na volné noze. Na webu publikuji od roku 2001, SEO se věnuji od 2010. Pracoval jsem jak s malými firmami, tak i těmi největšími. Kromě exekutivy tvořím odkazové strategie na zakázku a školím, jak získávat odkazy. Připravím také SEO audit pro váš web.

Mrkněte na reference.

Komentuj

Vše o budování zpětných odkazů