Vše o budování zpětných odkazů

Link Log 47/2015

I v tomto týdnu jsem narazil na pár inspirujících článků o odkazech a propagaci.

Na blogu Skyperocket jsem našel super článek o tom, jak vytvářet obsah, který cílí na ty, co taky tvoří obsah. Co a jak vymyslet, aby to našli a případně na to odkázali?

Ze stejného zdroje pochází představení rozvahy, jestli má váš obsah vůbec šanci získat nějaké odkazy. Oba uvedené články se pochopitelně zaměřují na řádově rozsáhlejší a pestřejší anglicky psaný internet, ale podobný styl myšlení je dobré taky znát a občas zapnout.

V minulém týdnu jsem narazil na bezplatný e-mailový kurz Benjamina Becka. Na lekcích by se měli podílet známá jména, jako Brian Dean, Garret French, Jon Cooper nebo Paddy Moogan. Zatím mi dorazila první lekce a nevypadá to úplně špatně. Ideálním účastníkem budou nováčci a středně pokročilí. Pokud si necháte posílat kurz do schránky na Gmailu, doporučuji rovnou nastavit filtry a štítky, ať máte později kurz pěkně na jednom místě. Nevíte, jak na to? Přečtěte si můj článek Jak si chytře usnadnit práci s Gmailem.

Google oficiálně publikoval instruktážní příručku pro hodnotitele kvality webových stránek. Má 160 stran a a je v angličtině. Pokud neovládáte angličtinu nebo jste línější, můžete v sérii článků sledovat, jaké postřehy v ní našel Drago ze 404m.com.

O autorovi

Zdeněk Dvořák

SEO specialista na volné noze. Na webu publikuji od roku 2001, SEO se věnuji od 2010. Pracoval jsem jak s malými firmami, tak i těmi největšími. Kromě exekutivy tvořím odkazové strategie na zakázku a školím, jak získávat odkazy. Připravím také SEO audit pro váš web.

Mrkněte na reference.

2 x komentováno

Vše o budování zpětných odkazů