Vše o budování zpětných odkazů

Link Log 6/2015

Opět je tu nedělní výběr článků, které byste neměli minout, pokud vás zajímá linkbuilding.

Inspirujte se u ostatních

Skoro 50 lidí z oboru oslovili autoři blogu na Linkarati, aby se podělili o své úspěchy v roce 2014. Už počet účastníků napovídá, že byste si na článek měli nechat dost volného času.

Hýbe se něco na Google?

Podle článku na Search Engine Roundtable leckdo zaznamenal 4.2.2015 nějaké změny u výsledků na Google. Nevím, já jsem si ničeho nevšiml,  podle dat Collabimu se taktéž nic zásadního neodehrálo.

Tipy na techniky

Blog Link Research Tools připravil 20 white hat technik pro budování odkazů. V článku docela míchají strategie a taktiky, protože guest posting a budování vztahů prostě nejsou položky na stejné úrovni. Užitečný je tip na získání odkazů na webu, na který odkazují vaši konkurenti.

Jak vymýšlet obsah

Julie Joyce, která všem hezky nalila čistého vína Martketing Festivalu, napsala pro Search Engine Land pěknou ukázku, jak vymýšlet nápady pro obsah, který vám pomůže získat odkazy.

O autorovi

Zdeněk Dvořák

SEO specialista na volné noze. Na webu publikuji od roku 2001, SEO se věnuji od 2010. Pracoval jsem jak s malými firmami, tak i těmi největšími. Kromě exekutivy tvořím odkazové strategie na zakázku a školím, jak získávat odkazy. Připravím také SEO audit pro váš web.

Mrkněte na reference.

Komentuj

Vše o budování zpětných odkazů