Vše o budování zpětných odkazů

Link Log 8/2015

Další neděle, další přehled článků o linkbuldingu.

Revize pravidel podle Julie Joyce

Známá majitelka agentury LinkFish Media se v článku vrací ke svému příspěvku z roku 2012 a reviduje tehdejší doporučení a pravidla pro linkbuilding. Tak třeba známý omyl, že skvělý příspěvek si odkazy přitáhne sám:)

Bububu z Google

Mám dojem, že poté, co Matt Cutts odešel na dovolenou, ho John Mueller svými prohlášeními zastupuje víc než dobře. Naposledy perlou o tom, že jeho doporučení je se linkbuildingu vyhnout, prý může napáchat víc škody, než užitku. A nože jsou smrtelné zbraně, stejně jako špatně nastavená PPC kampaň díra na peníze…co přijde příště?:)

Novinky u Majestic

Majestic představili novou funkci, u domén ukazují top odkazy, které na ně vedou.

Analyzujte ko-citace

CitationLabs představili nástroj na analýzu ko-citací. Ještě jsem ho nezkoušel, máte s ním zkušenosti?

Získejte víc ze svých úspěšných příspěvků

Na SEMRush mě zaujal článek, v němž autor ukazuje, jak získat data pro obsah, který získává hodně návštěvnosti z různých zdrojů a jak toho následně využít. Na článku je zajímavá ještě jedna drobnost. Všechny externí odkazy jsou nofollow. Buď jsou na SEMRush sobci nebo mají jiný problém.

Experti a strategie

Další článek do skupiny “experti sdílejí své strategie” najdete zde. Zaměřují se na své 2 oblíbené nástroje (fajn) a tipy pro post-Panda a Penguin éru.

O autorovi

Zdeněk Dvořák

SEO specialista na volné noze. Na webu publikuji od roku 2001, SEO se věnuji od 2010. Pracoval jsem jak s malými firmami, tak i těmi největšími. Kromě exekutivy tvořím odkazové strategie na zakázku a školím, jak získávat odkazy. Připravím také SEO audit pro váš web.

Mrkněte na reference.

Komentuj

Vše o budování zpětných odkazů