Vše o budování zpětných odkazů

Nedělní čtení – týden č.21/2013

Končí další týden a tak přináším další porci novinek z oblasti budování zpětných odkazů.

Tento týden nebylo vetší události, než vypuštění Penguin 2.0. V tuzemsku situaci shrnul Pavel Ungr na blogu H1.cz. Nebohého Pavla ovšem jako autora blog už neuvádí;-) Pěkné shrnutí téhož napsal i Josef Rezníček na Včelišti.

Jak budovat odkazy po Penguin 2.0, o tom se můžete dočíst na webu Single Grain od Sujan Patela.

LinkResearchTools za pomoci svých nástrojů vypracovali případovou studii o propadu webu Home24.de. Mimochodem, do 30.6.2013 si u nich můžete za zvýhodněnou cenu objednat nový tarif k jejich balíku služeb, Starter do uvedeného data stojí pouze 69 EUR a to doživotně, pokud včas aktivujete.

Zvýšení organické návštěvnosti o 110% za 14 dnů, to je malá případovka od Backlinko. V hlavní roli tvorba obsahu a kontakty. Jen by bylo fajn vidět nějaké případové studie i mimo marketingové pole, kde je tendence ke sdílení opravdu extrémní v porovnání s jinými oboru.

Historická důležitost odkazů od Jima Boykina je zajímavým nahlédnutím do jeho staršího příspěvku z roku 2005, jenž se v době Penguin 2.0 stal opět docela aktuálním. V kostce je to o másle na hlavě.

O autorovi

Zdeněk Dvořák

SEO specialista na volné noze. Na webu publikuji od roku 2001, SEO se věnuji od 2010. Pracoval jsem jak s malými firmami, tak i těmi největšími. Kromě exekutivy tvořím odkazové strategie na zakázku a školím, jak získávat odkazy. Připravím také SEO audit pro váš web.

Mrkněte na reference.

5 x komentováno

Vše o budování zpětných odkazů