Vše o budování zpětných odkazů

Nedělní čtení – týden č. 32/2013

Za posledních pár týdnů se mi v bookmarcích a Pocketu nakupilo množství zajímavých článků o linkbuildingu.

Několik známých nástrojů a služeb pro budování zpětných odkazů rekapituluje blog WebMechanics. Neznal jsem pouze Tout pro vylepšení práce s e-mailem (časování, click tracking, etc.) a hlavně hledání mailové kontaktu na stránce, kterou si zrovna prohlížíte.

Zajímavé tipy na zdroje dat pro tvorbu obsahu jsem našel na webu http://rvll.co.uk. Data se týkají anglicky mluvících zemí, výborné na článku je, že ke zdrojům nabízí i tipy na využití. Běžte tam a inspirujte se!

Tipy 11 expertů na link building jsou na blogu backlins.com.au. Jména jako Jason Acidre nebo Jon Cooper jsou zárukou kvality.

Tipy na link bait v roce 2013? Najdete na blogu Link Assistant. Líbí se mi insiderský humor, jehož příkladem je i SEO je dobro od pohanského SEO konzultanta Pavla Ungra:)

Již jednou zmiňovaný Jason Acidre v polovině července publikoval kvalitních 22 tipů pro linkbuilding.

Něco pro hračičky v Excelu najdete v článku 10 funkcí Excelu, které by měl znát SEO profesionál. Excel používám často a často se trápím, takže každá rada dobrá.

Googlácký kalendář s aktualizacemi algoritmů? Proč ne!

Má cenu přikládat odkazy s nofollow do souborů pro Disavow Tool?

Chcete si vyzkoušet automatický nástroj pro detekci nepřirozených odkazů? Můžete u CognitiveSEO.

O autorovi

Zdeněk Dvořák

SEO specialista na volné noze. Na webu publikuji od roku 2001, SEO se věnuji od 2010. Pracoval jsem jak s malými firmami, tak i těmi největšími. Kromě exekutivy tvořím odkazové strategie na zakázku a školím, jak získávat odkazy. Připravím také SEO audit pro váš web.

Mrkněte na reference.

3 x komentováno

Vše o budování zpětných odkazů